Naslovna / Izrada vlastitih preparata / Krema za lice s matičnim stanicama švicarske jabuke za zrelu kožu
Krema za lice s matičnim stanicama švicarske jabuke za zrelu kožu

Krema za lice s matičnim stanicama švicarske jabuke za zrelu kožu

  

Zreloj koži najčešće nedostaju vlaga i masnoća. Sastojci ove kreme izuzetno su hranjivi a opet ne ‘preteški’ za kožu. Za dobro upijanje ulja ploda divlje ruže zaslužno je hladno tiješteno ulje makadamije a   održavanju vlage u koži pridonose hidrolat hamamelisa i esencijalno ulje bušin koje  pojačava vlaženje kože i djeluje protiv bora,  ovo esencijalno ulje  ima antivirusno i protuupalno djelovanje te će zasigurno pridonijeti zdravom i blistavom tenu. Naravno i sastojci ove kreme  su  prirodno-organski, visoke kakvoće, proizvođača Pranarom, Kemig i Florame.

SastojciEkstrakt matičnih stanica švicarske jabuke (PhytoCellTecTM Malus Domestica  Mibelle Biochemistry, Switzerland, distributer KEMIG)  Prema nekim istraživanjima, ekstrakt matičnih stanica stare švicarske jabuke višestruko je uspješniji u uklanjanju bora od hijaluronske kiseline i koenzima Q10.

Ulje ploda divlje ruže s retinolnom kiselinom (derivat retinola, vitamina A) i nezasićenim masnim kiselinama, oleinskom, linoleinskom i linolnom te vitaminom E  djeluje u tretmanima protiv bora i u regeneraciji kože. Hladno prešano ulje makadamije sadrži palmitoleinsku kiselinu  (esencijalna kiselina koja se nalazi u sebumu i prirodno odgovara koži)  oleinsku te palmitinsku kiselinu za njegu suhe i zrele kože. Hidrolat hamamelisa vlaži kožu a  esencijalno ulje bušin pomaže imunusnom sustavu kože i odličan je u tretiranju bora.

Iskustva s primjenom ove kreme i njenom djelotvornošću izuzetno su pozitivna.

Način primjene:

Kremu ćemo lagano umasirati na očišćeno lice poprskano hidrolatom hamamelisa. Kod apliciranja, krema je u početku malo kruta s obzirom da je bila u hladnjaku ali se vrlo lagano nanosi na kožu  i odlično upija.

Komentari nisu dopušteni

Povratak Na Vrh