Naslovna / Naslovna - Slajder na vrhu / Obiteljska krema za ljeto
Obiteljska krema za ljeto

Obiteljska krema za ljeto

  

PRIRODNA NJEGA I ZAŠTITA

Ova krema prikladna je za njegu cijele obitelji. Bogata je visokovrijednim prirodnim sastojcima a može se koristiti kao dnevna i noćna njega unatoč tome što većina sastojaka ima prirodnu sposobnost zaštite stanica kože od UV zračenja. (SPF 5)

Ipak, za vrijeme svakog intenzivnojeg izlaganja suncu treba nanijeti farmaceutski proizvod koji će pružiti dodatnu zaštitu.

Nakon povratka sa sunčanja i tuširanja svakako nanesite ovu kremu, koža će vam itekako biti zahvalna a pročitate li pažljivo djelovanje sastojaka znati ćete zašto.

 

SUNcEKOSastojci/isključivo proizvođača Pranarom i Kemig/ sadrže I prirodnu zaštitu od UV zraka.

Nerafinirani shea maslac uz nezasićene masne kiseline sadrži vitamine A i E te značajnu količinu proteina i minerala, neophodan u njezi kože izložene suncem.

Hladno tiješteno ulje čileanske maline snažnog je protuupalnog djelovanja, štiti kožu od od sunčevog zračenja i djeluje blagotvorno kod ekcema i drugih upalnih stanja kože te obnavlja stanice kože nakon izlaganja suncu. Bogato je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama te vitaminima E i A u prirodnom obliku.

Slika maline

Hladno tiješteno ulje čileanskog lješnaka sadrži omega 5 i 6 masnu kiselinu, palmitinsku, oleinsku i linolnu koje ga čine izvanrednim sastojkom u prirodnim kremama za zaštitu kože od sunca.

Hladno tiješteno ulje kokosa iz organskog uzgoja bogato zasićenim masnim kiselinama poput laurinske (40‐50%) štiti kožu od isušivanja ali ne ostavlja film na koži.

Extrakt nevena u jojobi, izuzetna protuupalna i njegujuća svojstva nevena u njezi kože toliko su poznata da ih i ne treba posebno isticati a jojoba (ulje-vosak) uz vitamine i minerale koji kožu čine mekom i glatkom stabilizira njenu pH vrijednost i regulira nastanak sebuma.

Kakao maslac daje glatkoću i sprečava isušivanje kože te na koži stvara lagani zaštitni film koji sprječava isušivanje blago je vodootporan i na taj način sudjeluje u procesu zaštite kože od sunca.

Ulje pulpe vučjeg (pasjeg trna) najbogatije karotenoidima od svih biljnih ulja i macerata izuzetan u intenzivnoj regeneraciji kože odličan sastojak prirodnih pripravaka za sunčanje.

Esencijalna ulja sjemena mrkve i rimske kamilice uz izvanredna njegujuća svojstva koriste se i kod upalnih bolesti kože poput neurodermitisa i alergija, regeneriraju stanice kože i nježnog su biljnog prirodnog mirisa.

 Smiley Sunshine

Jedan komentar

  1. Poštovana gđa Jadranka!
    Čitajući sastav Vaše nove kreme za ljeto i s kojom se može poslužiti cijela obitelj je nešto predivno. Ideja da se objedini takva krema za mene je izvrsna. Užitak mi je čitati Vaše postupke o izradi krema i koje sve vrhunske sastojke upotrebljavate. Pri tome nam pružate dobre savjete i hvala Vam na tome.

Povratak Na Vrh