Naslovna / Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Informacije sadržane na stranicama www.priroda-sklad-ljepota.com.hr nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem podataka sa spomenutih stranica ne povlači nikakvu odgovornost, pravnu niti moralnu sa moje strane te se neću smatrati odgovoranom  za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili daljnje uvjete korištenja.

Sadržaje objavljene na www.priroda-sklad-ljepota.com.hr    dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe.   Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koje su navedena na stranicama .

Svi sadržaji koji su objavljeni na www.priroda-sklad-ljepota.com.hr služe isključivo u informativne svrhe.

www.priroda-sklad-ljepota.com.hr   poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.www.priroda-sklad-ljepota.com.hr  zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. www.priroda-sklad-ljepota.com.hr sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. www.priroda-sklad-ljepota.com.hr  ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Komentari nisu dopušteni

Povratak Na Vrh